Search results

1. Anderlon

Kako bi umjetna inteligencija moderirala forum i koji su izazovi?

Sjajna stvar je da je AI kul i ima super živce, nema naklonosti i emocija, pretpostavljam. Vjerojatno bi uspjevao održati podjednak kriterij po svim podforuma. Ali opet, možda želiš malo drugačiji kriterij na pojedinim podforumima. Može li AI i to?
  2. Anderlon

Monster Magnet u Boogaloou 9.10.2024.

Ide se obavezno!
  3. Anderlon

Monster Magnet slavi 35 godina u Zagrebu klub Boogaloo, Zagreb // srijeda, 9. listopada 2024. Zagreb, 7. svibnja 2020. – Kultna rock mašina Monster Magnet vraća se u Zagreb i to u klub Boogaloo u srijedu 9. listopada 2024. u sklopu velike europske turneje kojom obilježavaju 35 godina benda...
  4. Anderlon

Prenosim: Poštovane kolege Kultna rock mašina Monster Magnet vraća se u Zagreb i to u klub Boogaloo u srijedu 9. listopada 2024. u sklopu velike europske turneje kojom obilježavaju 35 godina benda. Više u pressu u prilogu. Fotografije pronađite na ovom linku. Zahvaljujemo na objavi. Ugodan...
  5. Anderlon

Testing, testing

Upravo sam skužio kako je like neophodan na Now playing temi. Krenuo sam pisati da mi se sviđa Equijev izbor i onda se sjetim lajka. Umjesto da davim temu cijelim postom za nebitnu opasku obavio sam to na najbolji način, jedva primjetno. I dao mu feedback. Joj nostalgičari, daj izađite iz pećine.
  6. Anderlon

Testing, testing

Nemoj baš! :zubo:
  7. Anderlon

Testing, testing

Ha, ide direkt s moba.
Back