Z
Reaction score
2

Latest activity Postings About

• Z
      Zlatko replied to the thread O čemu trenutno razmišljate?.
      Ovo je vrlo sarkastično prikazano beznađe današnjice. Neki dan, a možda je to bilo prije nekoliko tisuća godina i to nije baš ni bitno...
    • Z
      Eto, nije bitno koliko kasniš ako ti djelo bude grandiozno. (Koji smo mi laskavci) A, uostalom dobrog konobara i dobru curu ili dečka se...
    • Z
      Zlatko reacted to Freyya's post in the thread O čemu trenutno razmišljate? with Like Like.
      Koliko prekvalificiranost može biti otegotni faktor....
    • Z
      Zlatko reacted to Dobar skroz's post in the thread O čemu trenutno razmišljate? with Like Like.
      Odgovor je jednostavan, ali gorak: plaćaš da ne budeš jedini koji ne zna tko mu skida kožu s leđa. Kad god ti je nešto "besplatno"...
    • Z
      Ovaj... upravo razmišljam o tome da čim "Dobar skroz" izda neku publikaciju, esej, zbirku isih ili knjigu odem i kupim je s ovim...
    • Z
      Zlatko reacted to Dr. Gonzo's post in the thread O čemu trenutno razmišljate? with Like Like.
      Dobrodošli u završni čin... u veliki kazino gdje su pravila pisana na mandarinskom, a ulog je tvoja duša. Kapitalizam je prvo pojeo...
    • Z
      Ne razmišljam, nemam potrebe imam vas da to radite umjesto mene pa evo da vas zaposlim: zašto bih platio za sadržaj, recimo Nacionala...
    • Z
      Ne znam kako je vama s tom sposobnošću razmišljanja ali meni je super jer nemam tu manu. Evo čitam danas kako je Željezara Zenica došla...
    • Z
      Zlatko replied to the thread Recepcija.
      Sve najbolje i veselo, dobar provod. A, rođendan stoji u sekciji "Članovi"... klikni ;)
    • Z
      Zlatko replied to the thread Recepcija.
      Otvorim stranicu, vidim: link na forum, "ovaj" Forum. Pa, 'ajd' da vidim... pa vidim da je baš danas rođendan... pa kad je tako evo...
  • Loading...
  • Loading...
Back